Petter Hepsø


Separatutstillinger
2008 Galleri Brandstrup
2007 Per Høyem, Trondheim
2005 Galleri Aasen, Ålesund
2004 Oredaria, Roma
2003 Galleri Brandstrup, Oslo
2002 Birthday, Paris Project Room, Paris.
1998 Picnic, Galleri 21:25, Oslo


Utvalg av gruppeutstillinger
2007 Sarpsborg Kunstforening; Oredaria, Roma
2006 Artissima, Torino; Ismene, Trondhjem; Norske bilder, Oslo; Uteskulptur Skien sentrum
Gamle Ormlet, Tønsberg
2005 Galleri Aasen, Ålesund; Kyss Frosken, Nasjonalmuseet for Kunst Arkitektur og Design, Oslo
Galleri Jennestad, Lofoten; Galleri Brandstrup, Stavanger
2004 Menneskelikt, Telemark Kunstnersenter, Norge
2003 Lillesand Kunstforening
2002 Sellout, UKS, Oslo; Vårutstilling, Galleri Brandstrup
2001 On Location, Gävle, Sverige
2000 Storm Centres, Watou, Belgia
1999 Photo Synthesis, Rare art Properties, New York; Bagged, Quicksilver Gallery, Middlesex, London
Utstilling, Galleria ViaFarini, Milano, Italia ; A Fourteen day changing exhibition, Gallery 21:25 and 21:24, Oslo
1997 Sulptura 97, Falkenberg, Sverige


Utsmykkinger
2006/2007 Hamar Katedralskole; Skulpturpark Løren
2006 Høgskulen i Sogn og Fjordane
2005 Vallerud barnehage; Dogscape, HIØ, høyskolen i Halden ; Statoil, boreriggen “Kristin”
2004 8 Elefanter, Trondheim Politikammer
2003 Sau, Kalnes Videregående, Sarpsborg


Innkjøp
Østfold Fylkeskommune; Utsmykkingsfondet; Statoil; Akershus Fylkeskommune; Selvaag


Stipendier
Statens materialstipend; Statens arbeidsstipend, tre år ; Vederlagsfondet: Utstillingsstipend + arbeidsstipend;
Bildende kunstneres hjelpefond, Akademistipend; Selvaag, arbeidsstipend; Ignrid Lindbäck Langaards Stiftelse, arbeidsstipend; Norsk Kulturråd, utstillingsstipend + katalogstøtte


Bibliografi
1999 Hamish Fulton, bok, Fondazione Antonio Ratti/Charta, Italia
2000 Storm Centres, bok/katalog, S.M.A.K (Stedjelik Museum Voor Aktuelle Kunste), Belgia
2001 On Location, katalog, Gävle Art foundation, Sverige
2003 Petter Hepsø, katalog, Galleri Bransdtrup, Norge
2004 Energie, katalog, Oredaria, Italia
2005 Kunst og sted gir mening, bok, Utsmykkingsfondet for offentlige bygg, Norge; Kunsten på Kristin, katalog, Statoil, Norge; Paris Projectroom, bok, Paris Projectroom, Frankrike; Resonans, katalog, Galleri Jennestad, Norge; Årbok, Utsmykkingsfondet for offentlige bygg, Norge; Kyss Frosken, Katalog, Nasjonalmuseet for Kunst, Arkutektur og Design
2006 Skulptur Skien, katalog til utstillling i byrommet


Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Weltschmerz II
16x27x26cm
Aluminium
32.000›› Bestill

Tittel:
Mål:
Teknikk:
Pris:

Tamed
156x59x88cm
Lind
etter avtale

Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Enhjørning
28x8x18cm
bronse
32.000›› Bestill

Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Looking up
74x32x44cm
Lind
65.000›› Bestill

Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Multi
cm
bronse
42.000›› Bestill

Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Totempel
36x12x6cm
tinn
SOLGT

Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Skogmann
Eik
58x58x29cm
58.000›› Bestill

Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Weltschmerz (small)
Bronse
10x5x5cm
3.900›› Bestill

Tittel:
Teknikk:
Mål:
Pris:

Horizontal Extension #1
Bronse
32x15x20cm
32.000›› Bestill

Tittel:
Mål:
Teknikk:
Pris:

Elephant #5
63X30X35CM
Bronse
SOLGT

Tittel:
Mål:
Teknikk:
Pris:

Elephant #12
60X32X16CM
Bronse
SOLGT